LÍVIA-VILLA
1121 Budapest, Költő utca 1/A
Manci néni

Bácsfai Gábor fotókiállítása

Budapest Fotófesztivál

március 12. csütörtök, 18.00 óra

Bácsfai Gábor különböző idősíkokon keresztül egyidejűleg jeleníti meg a 95 éves Manci néni életének állomásait, a két világháború közötti időszaktól napjainkig. Élő „kollázs” technikájának köszönhetően szemünk előtt elevenedik meg egy majd’ száz éves családi történet, melyben néhány pillanatra ezt a többidejűséget alanya számára is megteremtette a helyszínen, ahol életének több mint kilencven évét élte. A mai napig. Amikor is elhagyja otthonát, új helyen, egy idősek otthonában találja meg azt.

 

Megtekinthető: március 26-ig, szerda, csütörtök, péntek 14.00-19.00 óráig.

 

Értelmes zaj

Gerber Márton képzőművész kiállítása

Budapest ArtWeek

április 15. szerda, 18.00 óra

A zene bizonyos fokig mindannyiunk életében jelen van, a kiállítás koncepcióját pedig több szempontból, sokszorosan hatják át a zenével kapcsolatos értelmezési lehetőségek. Egyes művek a zene különböző kulturális beágyazottságaira reflektálnak, mások az alkotó zeneiséggel kapcsolatos személyes tapasztalatain alapulnak, megint mások hétköznapi szónikus jelenségekben rejlő lehetőségeket vizsgálnak. A műveket diverz asszociációkra épülő konceptuális kifejezésmód jellemzi. A tárlaton szerepeltetett alkotások csoportját különböző műfajú munkák alkotják, melyek esetenként az interakció lehetőségét is magukban hordozzák.

 

Megtekinthető: április 30-ig, szerda, csütörtök, péntek 14.00-19.00 óráig.

 

Alkotói tárlatvezetés Gerber Mártonnal

Értelmes zaj

Budapest ArtWeek

április 18. szombat, 16.00-17.00 óráig

 

A rendezvény Budapest ArtWeek karszalaggal látogatható.

Az intézmény adatvédelmi tisztviselője:

Fenyvesi Valéria

Elérhetőség: fenyvesi.valeria@hegyvidek.hu, 06 1 224 5900/5372 mellék Az adatvédelmi tiszt-viselő bármely adatkezeléssel, jogérvénye-sítéssel kapcsolatos kérdés, észrevétel esetén segítséget nyújt. Elérhető a megadott e-mail címen/telefonszámon munkanapokon 8 és 13 óra között.

  • Facebook Social Icon

© Jókai Klub 2016