KONCERTEK

 
 
 
Ősztől újra JazzPéntekek a Jókai Klubban!
 
 


 

 

Dés András Trió -MŰSORVÁLTOZÁS: ÁVÉD JÁNOS KVARTETTJE LÉP FEL!

szeptember 11. péntek, 19.30 óra

 

 

"Fenyvesi Mártont és zenéjét régóta nagyon közel érzem magamhoz. Ő a magyar zenei élet egyik legkarakteresebb zenei személyisége, akinek áldásos közösségteremtő munkáját is fontosnak tartom megemlíteni. Lassan tizenöt éve játszunk együtt különböző formációkban: pl. Leap into the Void, Balance, Modern Art Orchestra, Váczi Dániel Multet, Varga Bendegúz Quartet. Szabad zenei téren sokszor tudunk egyre gondolni és ez igen termékeny energiákban akkor is, amikor komponált zenét játszunk.

Sárvári-Kovács Zsoltival nagy sikerrel adtunk már szaxofon-dob duó koncerteket is. Az ő hangszíngazdagsága, dallami komplexitása és hangszeres “mívessége” a magyar jazzdobos szcéna évtizedek óta megkerülhetetlen karakterévé teszi.
Horváth Balázs az egyik legsokoldalúbb és legnyitottabb magyar bőgős, akit ismerek. Nem nagyon tudok, olyan zenei stílust mondani, melyben ne tevékenykedne és ne mászna bele a legmélyebb régiókig, ha éppen igénye támad elmélyülni valamiben."

 

"A Jókai Klubba, ma este saját kompozícióimból hozunk egy csokorra valót."

Ávéd János

Ávéd János - szaxofon

Fenyvesi Márton - gitár

Horváth Balázs - nagybőgő

Sárvári-Kovács Zsolt - dob

Belépődíj elővételben: 1500 Ft, a koncert napján: 2000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak, valamint Hegyvidék kártyával 1000 Ft.
A JazzPéntekek a Jókai Klubban koncertsorozatot az NKA Hangfoglaló Program támogatja.

 

 

 
 
Bran klub

szeptember 19. és október 17. szombat, 18.00 óra

1993-ban, a zenekar alakulásakor fantasztikus alternatív klubok és kocsmák, az ír zenei divat magyarországi beszivárgása és a szinte mindenkire jellemző lelkesedés segítette a Bran ismertté válását. Koncertjeiken ezt a világot szeretnék megidézni: itthoni, írországi és Bretagne-ban szerzett élményeiket, a zenekart ért zenei és kulturális hatásokat és a zenében megfogalmazódó töretlen, bár árnyaltabb optimizmust.

Képek, mesék, sok-sok zene, aki kedveli az ír-kelta kultúra világát, feltétlenül itt a helye.

18.00 Diavetítés

19.00 a Bran együttes koncertje

 

Belépődíj: 1500 Ft

NKA_25_eves_logo_szines_CMYK.jpg
hangfoglalo.jpg
JazzMa.hu 2018 logo.jpg

Szeptemberben folytatódik a JazzPéntekek a Jókai Klubban sorozat, amelyet az NKA Hangfoglaló programja támogat. Családias klubkoncertek ezek, amelyek a jazz műfajából adódóan bensőségesek, minőségi élőzenével, ahol hazai, kortárs zenészek saját dalaikat adják elő. Mi már nagyon várjuk a nyitást, az újbóli találkozást, az élőzene varázsát és a hangulatos estéket klubunkban!

Az intézmény adatvédelmi tisztviselője:

Fenyvesi Valéria

Elérhetőség: fenyvesi.valeria@hegyvidek.hu, 06 1 224 5900/5372 mellék Az adatvédelmi tiszt-viselő bármely adatkezeléssel, jogérvénye-sítéssel kapcsolatos kérdés, észrevétel esetén segítséget nyújt. Elérhető a megadott e-mail címen/telefonszámon munkanapokon 8 és 13 óra között.

  • Facebook Social Icon

© Jókai Klub 2016