KIÁLLÍTÁSOK

Matisz Ica kiállítása   ELMARAD

június 8 – 30.

Az iskoláim elvégzése után nem igen volt alkalmam kedvenc hobbim (a festés, a rajzolás) gyakorlására. Mindig mondtam, majd, ha nyugdíjas leszek lesz rá időm. Így is történt, amint tehettem elővettem a ceruzát, az ecsetet és próbáltam a rég elfojtott szenvedélyemnek teret engedni. Két év elteltével, arra gondoltam kellene keresnem egy olyan helyet, ahol hozzám hasonló amatőr festőkkel együtt tudnám magam kipróbálni, illetve az addigi tudásomat fejleszteni és új technikákat is tanulni.

"Mindig tanul az ember."

Így találtam rá az Elmetágítóra, ahol nagyon jó a tanár és a társaság. Nagyon sok új dolgot sajátítottam el, ezeket igyekszem megvalósítani a képeimen. A grafit, a pasztell és az olaj, olyan technikák voltak, amelyek új lehetőségeket biztosítottak számomra az alkotásban.

Az intézmény adatvédelmi tisztviselője:

Fenyvesi Valéria

Elérhetőség: fenyvesi.valeria@hegyvidek.hu, 06 1 224 5900/5372 mellék Az adatvédelmi tiszt-viselő bármely adatkezeléssel, jogérvénye-sítéssel kapcsolatos kérdés, észrevétel esetén segítséget nyújt. Elérhető a megadott e-mail címen/telefonszámon munkanapokon 8 és 13 óra között.

  • Facebook Social Icon

© Jókai Klub 2016